top of page

Asuntomessut Loviisassa

Asuntomessut järjestetään Loviisan Kuningattarenrannassa 7.7.-6.8.202312. Alueelta avautuvat upeat näkymät sekä merelle että vastarannalla sijaitsevaan Loviisan historialliseen vanhaan kaupunkiin ja harjumaisemaan2. Messualueen pientalotontit myytiin loppuun ensimmäisen hakukierroksen aikana keväällä 20213.

Messualueella on mahdollisuus tutustua uusiin asumisen näkökulmiin ja rakennustapoihin1. Asuntomessujen sovelluksessa voi tutustua tapahtumaan tarkemmin ja kaikki verkkokaupasta tai sovelluksesta lippunsa ostaneet saavat pääsykoodin sovelluksen lisäosioihin, jossa voi mm. tutustua kaikkiin Loviisan messukoteihin virtuaalisesti1.


Asuntomessut.fi

Asuntomessuilla järjestettiin historian ensimmäiset venemessut Naantalissa 2022 ja nyt valmistellaan jatkoa Loviisan asuntomessuille1. Kokemusten mukaan asuntomessut tuovat venealalle täysin uusia asiakkaita, joita ei perinteisillä venemessuilla tavoiteta1. Tämän vuoden Asuntomessuilla Loviisan Kuningattarenrannassa on mahdollisuus tutustua uusiin asumisen näkökulmiin ja rakennustapoihin2. Asuntomessujen sovelluksessa voi tutustua tapahtumaan tarkemmin ja kaikki verkkokaupasta tai sovelluksesta lippunsa ostaneet saavat pääsykoodin sovelluksen lisäosioihin, jossa voi mm. tutustua kaikkiin Loviisan messukoteihin virtuaalisesti2.


6 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page