top of page

Naantali - mitä hauskaa tekemistä?

Mitä hauskaa on Naantalissa Viesti lähetetty. Mitä hauskaa on Naantalissa Haetaan kohdetta: what is fun in Naantali Haetaan kohdetta: what is fun in Naantali Luodaan vastauksia sinulle… Luodaan vastauksia sinulle…Hei, tämä on Bing. Vastaan kysymykseesi web-hakutulosten perusteella. Naantalissa on paljon hauskaa tekemistä, kuten:

  • Vierailla Muumimaailmassa, joka on teemapuisto Muumi-kirjojen ja -sarjakuvien hahmojen ja tarinoiden pohjalta12.

  • Tutustua Naantalin vanhaan kaupunkiin, joka on historiallinen ja idyllinen alue, jossa on kapeita katuja, puutaloja ja kauniita maisemia12.

  • Seikkailla Vaski-seikkailusaarella, joka on luonnonläheinen elämyspuisto, jossa voi kiipeillä, laskea liukumäkiä ja nauttia nuotiopaikasta12.

  • Ihastella Naantalin kirkkoa, joka on 1400-luvulla rakennettu vaikuttava rakennus, jossa on koristeellinen alttaritaulu ja urut12.

  • Käydä Kultarannan puutarhassa, joka on presidentin kesäasunnon yhteydessä oleva upea puistoalue, jossa on monenlaisia kasveja ja veistoksia12.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Naantalin aktiviteeteista. Lisää vaihtoehtoja löydät web-hakutuloksista tai Naantalin matkailusivustolta3.Vastaanotettu viesti. Hei, tämä on Bing. Vastaan kysymykseesi web-hakutulosten perusteella. Naantalissa on paljon hauskaa tekemistä, kuten: - Vierailla **Muumimaailmassa**, joka on teemapuisto Muumi-kirjojen ja -sarjakuvien hahmojen ja tarinoiden pohjalta . - Tutustua **Naantalin vanhaan kaupunkiin**, joka on historiallinen ja idyllinen alue, jossa on kapeita katuja, puutaloja ja kauniita maisemia . - Seikkailla **Vaski-seikkailusaarella**, joka on luonnonläheinen elämyspuisto, jossa voi kiipeillä, laskea liukumäkiä ja nauttia nuotiopaikasta . - Ihastella **Naantalin kirkkoa**, joka on 1400-luvulla rakennettu vaikuttava rakennus, jossa on koristeellinen alttaritaulu ja urut . - Käydä **Kultarannan puutarhassa**, joka on presidentin kesäasunnon yhteydessä oleva upea puistoalue, jossa on monenlaisia kasveja ja veistoksia . Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Naantalin aktiviteeteista. Lisää vaihtoehtoja löydät web-hakutuloksista tai Naantalin matkailusivustolta. Lisätietoja: 1. tripadvisor.com2. tripadvisor.co.uk3. visitnaantali.com+1 lisää1/20


16 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page